Stald

Vores stald

Elbjerg

På Elbjerg opdrættes der smågrise indtil 7 kg. Vi har stort fokus på at produktiviteten, skal ligge pænt over landsgennemsnittet. Dette opnås kun, hvis vores dyr trives og dette er så opgaven, for de seks ansatte i stalden.

Søerne står i farestalden i traditionelle farebokse, som vi mener er den bedste måde, at tilgodese de små nyfødte grise. I drægtighedsstalden går søerne løse i store stier, hvor de fodres på gulvet.

 

Østergaard

På Østergaard sættes grisene ind, når de tages fra søerne på Elbjerg. Her går de indtil de vejer ca. 30 kg. Herefter sælges grisene, til en tysk aftager,der sørger for at grisene bliver fedet op til slagt.

I stalden fodres grisene med et “Spotmix” foderanlæg. Der gør det muligt, at blande specialblandinger, ned på sti niveau. Dette er sammen med god pasning, med til at holde medicin forbruget, på et absolut minimum. Hvilket vi er meget stolte af.

 

Foderproduktion

Foder til dyrene blandes på begge ejendomme. Dette gøres ved at formale korn og soja samt tilsætte mineraler, vitaminer og olie m.m.

Kontakt Elbjerg

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 21 22 64 60 eller send en mail til info@elbjerg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 22 64 60
info@elbjerg.dk