Om os

Om Elbjerg

Vores baggrund

Siden 2004 har der været griseopdræt, på Elbjerg ved Sønderballe. Indtil da foregik opdrættet, på Østergaard i Diernæs, der har været i slægtens eje siden midten af 1700 tallet. I 2012 blev staldene på Elbjerg udvidet til de i dag 1.300 årssøer. Samtidig blev Østergaard, omlagt til smågrise opdræt, 7-30 kg.

Er du interesseret i at høre mere om vores griseopdræt, eller har du spørgsmål til vores landbrug generelt så tøv ikke med at kontakte os.

Benyt dig af vores formular under “Kontakt” eller ring til os på telefon (+45) 21 22 64 60 og vi står klar til at hjælpe.

Mission & vision

Vores mission er at opdrætte smågrise, af høj kvalitet. På en måde der tager højde for dyrenes velfærd, under mottoet: for at en gris kan yde optimalt, skal den have det godt. Markdriften understøtter svineproduktionen, med en bæredygtig foderproduktion.

Vores vision er enkel: Vi skal hver dag, blive endnu bedre til det vi gør. Med fortsat fokus på bl.a. dyrevelfærd, lavt medicinforbrug, egenproduktion af proteiner og med lavest mulige Co2 aftryk. Vore kunder skal modtage, en sund gris af en høj kvalitet.​

Kontakt Elbjerg

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 21 22 64 60 eller send en mail til info@elbjerg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 22 64 60
info@elbjerg.dk